Ny belysning på gårdarna

Idag avslutas arbetet med att byta ut våra gamla lampor mot nya moderna armaturer med LED. De nya lamporna drar en tredjedel så mycket el som de gamla men ger ändå mer ljus.

Kallelse till årsstämma

Inom det närmaste dygnet kommer kallelsen till årsstämman delas ut i brevlådorna. Samtliga handlingar kommer finnas tillgängliga på fredag klockan 21:00 på de lösenordsskyddade sidorna och årstämman sker onsdag den 22/3 klockan 19:00 i samlingslokalen. Kaffe och kaka serveras. Välkomna! 

Motioner till stämman!

Vi ber att få påminna om att motionstiden för årsstämman snart är över (den sträcker sig från föregående års årsstämma till den sista januari). Om någon medlem vill skriva en motion så måste den vara styrelsen tillhanda innan den sista januari. 

Styrelsen önskar alla medlemmar en God Helg!


Styrelsen har nu haft sitt sista möte för året och ser fram emot en helg med umgänge med släkt och vänner. Vi skickar därför också en hälsning till alla medlemmar i samfälligheten!

Om du åker bort i jul, se till att någon granne ser till ditt hus och kontrollerar brevlåda och kanske skottar snö om det behövs.


Nytt webbhanteringssystem

Samfälligheten har nyligen flyttat över delar av det webbhanteringssystem (CMS) som används för att skapa denna hemsida. Det ska inte ha påverkat innehållet eller sidorna, men om ni hittar några konstigheter så hör av er till webmaster (snabel-a) smabjorken.se 


Vi gör detta eftersom det system vi tidigare använt baserades på en webbtjänst som nu kommer läggas ner. Istället flyttar vi in hela systemet på vår egen server.

Bokningsverktyget fixat!

Under några dagar har det varit problem att nå bokningsverktyget för lokalen. Problemet är nu åtgärdat och bokningen fungerar som vanligt. 

Härliga sommar!

Även om sommarsolståndet har passerats har semestertiderna inte inletts på allvar. Glöm inte att prata med dina grannar om du ska åka bort i sommar – ett obebott hus lockar till sig människor som är här i onda avsikter. Be dina grannar vattna dina blommor, klippa din gräsmatta och ta in din post. Om du ser något misstänkt ring 11414. Ser du ett pågående inbrott ring 112. 

Ny bloggmotor

Vi har uppdaterat vår bloggmotor för att enklare kunna administrera bloggen och innehållet på sidan. Detta innebär tyvärr att du inte längre kan bläddra bland gamla blogginlägg här på startsidan, utan du får istället ladda ner dem under "Dokument" på de lösenordsskyddade sidorna. 
Se äldre inlägg ...